Pořídil jsem si (už to mám doma) tohle : https://www.ebay.com/itm/263857512287 v délce 30cm..je to fakt paráda jen do děsně smrdí asi ne ekologickou gumou… v plánu je tomu udělat dírku do špičky (nemá ji tam) , protáhnout tím 1mm silon, v hlavě schovat 40-60 gr olivku, pod ní zarážku, zhruba do poloviny otřepení umístnit trojhák a mezi konce ochlupení žraločí jednohák..vše optimální velikosti…metr a půl návazec zakončený obratlíkem…a tohle umístnit na prut trolling co mám od daiwy a táhnout to vodou na loviště…bude prdel co se chytí…
Sachlj napsal(a):
Pořídil jsem si (už to mám doma) tohle : https://www.ebay.com/itm/263857512287 v délce 30cm..je to fakt paráda jen do děsně smrdí asi ne ekologickou gumou… v plánu je tomu udělat dírku do špičky (nemá ji tam) , protáhnout tím 1mm silon, v hlavě schovat 40-60 gr olivku, pod ní zarážku, zhruba do poloviny otřepení umístnit trojhák a mezi konce ochlupení žraločí jednohák..vše optimální velikosti…metr a půl návazec zakončený obratlíkem…a tohle umístnit na prut trolling co mám od daiwy a táhnout to vodou na loviště…bude prdel co se chytí…
Nechytí se pravděpodobně nic.
jo už jsem četl názor od simča..nechám to doma na jinou příležetost...
Tak konečně se mi do ruky dostaly první fotky z moře. Počasí je trochu jak na houpačce. Střídá se úplně všechno. Vítr, nevítr, déšť, kroupy, sníh a krásné slunečné počasí. To všechno klidně pětkrát za den.Jinak co se týká vkládání fotek. Je to trochu složitější díky GDPR. Pokud mi dá někdo fotky do ruky s tím, že je mohu zveřejnit, tak to rád udělám. Nebudu však vkládat fotky, na které nemám autorizaci. Pracujeme s naším IT oddělením na jiném vkládání fotografií do naší fotogalerie a pak již bude na vás rybářích, zda se o své úlovky budete chtít s námi ostatními podělit.
Já to GDPR v práci dost používám, zaváděl jsem ho nejen tady. Nadávám na něj ale na druhou stranu něco ze života. Měl jsem v předchozí práci kolegu co měl doma mladou manželku s malým dítětem, dvě děti z prvního manželství, na hypotéku barák na spadnutí a domácí rozpočet našponovaný. Při krizi středního věku se zbláznil a chtěl se potápět. Zaplatil si šíleně drahý kurz na potápění, výbavu za bambilion peněz (peníze záměrně neodevzdával manželce a platil jen nutné složenky). Půl roku to takto před manželkou skrýval. Na závěr kurzu byla zkouška na Jadranu na 14 dní. Manželce nakecal, že jede na služební cestu a že bude bez mobilu. Všechno by mu snad i prošlo, i to opálení a přiblblý šťastný xicht co si dovezl, jen kdyby se u toho nefotili a ty fotky nedávali na internet všude možně. Mark zukerberg prohlásil, že prej je s každým na světě spojenej přes maximálně 10 lidí (prej, nebo tak nějak) prostě jeho manželka ne za dlouho našla fotky z toho potápění na stránce nějaké x té kamarádky co se tam chlubila jak její manžel podnikatel se potápěl. Jak to u toho kolegy doma dopadlo nevím ale mám dojem že měl na stole rozvodový papíry a dost mu dalo práci to ustát. Hlavně kvůli dluhům co měl. Ať si tuhle zkušenost vstřebá každej po svým.
Upraveno sachlj (Kvě. 10, 2019 07:45:35)
Upraveno Dosky (Kvě. 13, 2019 10:10:20)
veliká gratulace...parádní kousky, doufám, že budou i v červnu...
Upraveno sachlj (Kvě. 13, 2019 10:27:40)
Tak doufám ale asi marně že s fotkama ulovků bude 2 turnus méně skoupí