A kdy jedeš ty Hoky
Hokynar napsal(a):
Ahoj musím říct že ti to na kameře sluší. Zapnu si kameru a Došky přez celou obrazovku.
No, ale ty ses trefil ty kluku. Akorát jsem dával pryč ten bordel, co tam vadil a panu Hlaváčkovi tak překážel.
No Janka s tím začala
Dosky napsal(a):
Hokynar napsal(a): No, ale ty ses trefil ty kluku. Akorát jsem dával pryč ten bordel, co tam vadil a panu Hlaváčkovi tak překážel.
Škoda že na tebe nešlo bafnout, to bys asi koukal
Hlavacek napsal(a):
A kdy jedeš ty Hoky
Letos jedu druhý tutnus, tak se asi budeme střídat. To víš, že už mně svrbí ruce.
Hlavacek napsal(a):
Karle a ty vyrážíš který termín
No na nás Jiřan trooošičku zapomněl " i když jinak je to hlava a myslí mu to celkem dobře "
tak jedu až 5 turnus , alespoň prubnu i jiný termín......snad tam po Fileťákách nějaký poláček zustane
Hokynar napsal(a):
Dosky napsal(a): Škoda že na tebe nešlo bafnout, to bys asi koukal
Já jsem si říkal, jestli někdo koukáká na kameru, ten se bude divit. A netrvalo to dlouho a šup, příspěvek byl tu.
Karel napsal(a):
Hlavacek napsal(a): No na nás Jiřan trooošičku zapomněl " i když jinak je to hlava a myslí mu to celkem dobře "tak jedu až 5 turnus , alespoň prubnu i jiný termín......snad tam po Fileťákách nějaký poláček zustane
To víš, že jo. Vy jste vydry. Vy si ty ryby najdete.
Dosky napsal(a):
Karel napsal(a): To víš, že jo. Vy jste vydry. Vy si ty ryby najdete.
Jak to tak vypadá, tak ty už jsi je našel, že?................
.............no, jo, já vím, že to nejsi ty, ale vypadá to na pěknou chytačku - to jsou klienti Janky?
Upraveno Jimmi (Dub. 27, 2017 19:51:25)
Jojo.