pekne Jiran 3:1
Dobrý, zatím jsme všichni ve hře.
Ryby jsou radost, zábava a sport. Fandím každému, ať je mu 5, nebo 80 když dovede při své činnosti být ohleduplný k přírodě a k lidem kolem sebe.
Tak tento zápas jsme se trápili celkem dost. Na takového soupeře.
Vyhrál Jiřan.
Sláva vítězi, čest poraženým.
Lahev máš u mne schovanou. Přihlas se mi o ňu. Ju ?
Další zápas vyhlásím cobydup. Sledujte to tu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ryby jsou radost, zábava a sport. Fandím každému, ať je mu 5, nebo 80 když dovede při své činnosti být ohleduplný k přírodě a k lidem kolem sebe.
Doufám, že mi dá alespoň cucnout.
To víš že ti dám nejen cucnout
Tak a máme tu sázku na další zápas.
Jako výhra bude Tričko s logem FISHING TRAVEL AGENCY Od Doškyho a Jiřana.
Tipujte na zápas : DÁNSKO - ČESKO
Tipovat můžete do 15.5.2016 do 15.15 h, kdy je plánován začátek.
Pište pouze výsledek. Každý může tipovat pouze jednou. ( pozor, zde jsme jako hosté )
Vítěz musí uhádnout výsledek v základní hrací době.
Tímto předávám slovo Doškymu, aby vítěze vyhlásil sám. Jestli připojíš motivační foto trička, nechám na Tobě.
Tak hurá do sázek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upraveno 007krivanek (Kvě. 14, 2016 10:03:12)
TAK JÁ 7-0
Hlavacek napsal(a):
TAK JÁ 7-0
Tak to nám moc nepřeješ. Tipovat můžeš jen jednou. A to se stalo. Bohužel.
1 : 4
Chybyčka se vloudila