Dnes koukám, že je u Vás lehce větrno. Lodě u mola a koukáte na hokej. Mrzí mne, že Noři dostali tak moc naprdel, ale co se dá dělat.
Tipněte si na další zápas.
Česko - Kazachstán. Hraje se 13.5.2016
Napište Váš tip na výsledek do začátku utkání. Nepište nic jiného, jenom výsledek. Každý může dát jen jeden tip.
Výherce má u mne 1 litr slivovice,nebo třešňovice, meruňky. Dle výběru.
Vyzvednout si ji musí u mne osobně, nebo dovezu na následující sraz. Pouze Praha a Spálov. Do Prušánek nejezdím. Ale všichni jedete kolem mě po cestě do Prušánek.
Tak hurá do toho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ryby jsou radost, zábava a sport. Fandím každému, ať je mu 5, nebo 80 když dovede při své činnosti být ohleduplný k přírodě a k lidem kolem sebe.
Upraveno 007krivanek (Kvě. 13, 2016 09:00:07)
Vzhledem k tomu že poslední tři dny fouká a fouká tak není nic divného na tom
že sledujeme hokej. Dnes dokonce satelity stávkovaly. Dívali jsme se na norský
kanál který počasí neovlivnilo. I v norštině to bylo hezké pokoukání.
Jinak 13. 5. 6 : 2
5:3
Halibutům zdar :-D
3:2
3:1 taky dobrý
Upraveno Jiran (Kvě. 13, 2016 09:55:06)
6:2to je jasný
Já dám 5:1
Ryby jsou radost, zábava a sport. Fandím každému, ať je mu 5, nebo 80 když dovede při své činnosti být ohleduplný k přírodě a k lidem kolem sebe.
Tak a touto fotkou ukončuji hlasování. Dal jsem Vám čas do konce první třetiny. Bando jedna rybářská.
Tak Jedééééééééééééééééééééééééééééééééééééééém.
Ne , nemám tak malou ruku, ale ta lahev je tak veliká. A musím ju pořádně držet. Je to Moravský zlato.
Upraveno 007krivanek (Kvě. 13, 2016 17:02:33)
tak zatim 2:1