Tak kamarádi po dvou letech čekání jsme znovu vyrazili na sever. Nová lokalita pro mne přinesla spoustu poznatků. Ubytování je stejně kvalitní. Podstatné je že loviště jsou blíže než v Jostolenu. Projezdí se tedy daleko méně benínu. Také co do rozmanitosti druhů ryb se zdá že se máme na co těšit. Počasí (vítr) nám hodně nepřálo, ale i přesto se dala nachytat spousta ryb. Vyberou si vláčkaři i ťi kdo holdují chytání na hloubkách. Ryby byly na podzim hodně aktivní.
Nachytali jsme spoustu Polaků a Kelerů. Už se těším na jaro kdy předpokládám také velké obecňačky. Pro mne po dvou letech úžasný zážitek. Karel
Upraveno chocho (Pro. 9, 2021 17:32:18)
Karlíku, trochu jsem ti zvětšil písmo ve tvém příspěvku, aby to přečetli i všichni ostatní. A děkuji za příspěvek. Doufám, že se již bude zase dařit.
Kamarádi rybáři, letos jedeme poprvé na lokalitu Seter Brigge a informací je zde zatím poskrovnu. Ale asi to bude dobrá volba. Dovolím si Vás požádat o pár informací. Za prvé, jak je to s tankováním do lodí. Je potřebná hotovost v NOK? Dále, funguje tam obchůdek s rybářskými potřebami jako v Jestelenu, či ne, a je možné zakoupit zde polystyrénovou bednu na převoz úlovků do ČR? A ještě jeden dotaz, je v dosahu nějaký market? Díky.
Jak tak koukám odpovědi se nedočkáš
1) Tankování lodí přímo v přístavu, platba pouze kartou.
2) V obci je malý obchůdek s potravinami a elementární rybářskou výbavou.
3) Polystyrenovou bednu po objednání přivezou k autobusu.
4) Supermarket v dosahu není.
--------------------------------------------------------------------------
Lež dokáže oběhnout půlku zeměkoule, než si pravda stihne natáhnout kalhoty.