Tak kamarádi, pátelé a všichni klienti obecně. Máme tu konec ledna 2021 a začátek sezóny se nezadržitelně blíží. Jaký ten začátek bude v tuto chvíli nikdo neví. Držme si proto palce, aby ten Covid už táhnul do .........
Upraveno Dosky (Led. 26, 2021 18:59:52)
Dosky napsal(a):
Tak kamarádi, pátelé a všichni klienti obecně. Máme tu konec ledna 2021 a začátek sezóny se nezadržitelně blíží. Jaký ten začátek bude v tuto chvíli nikdo neví. Držme si proto palce, aby ten Covid už táhnul do ......... Upraveno Dosky (Led. 26, 2021 18:59:52)
Už aby to bylo. Snad se tato sezóna povede a budem moci zase vyrazit na sever. Už mi to chybí
To nám asi chybí všem.
Dosky napsal(a):
To nám asi chybí všem.
No a také chybí webkamera která mi při tak dlouhé pauze alespoň umožňovala tesknit u obrazovky. Karel
Chocho napsal(a):
Dosky napsal(a): No a také chybí webkamera která mi při tak dlouhé pauze alespoň umožňovala tesknit u obrazovky. Karel
Karle, o webkameře pochopitelně víme, ale je závada někde v Norsku. Pravděpodobně je poškozená anténa v našem bytě. Už jsme to samozřejmě zkoušeli řešit, ale znáš to. Norové mají na všechno fůru času. Navíc je tam dost špatné počasí a tam se musí vylézt na střechu. Tak asi tak.
Neuvěřitelné se stalo skutkem. Webkamera opět funguje. Thank you Marius Alexander Betten.
Dosky napsal(a):
Neuvěřitelné se stalo skutkem. Webkamera opět funguje. Thank you Marius Alexander Betten.
Hned jsem to zkusil a opravdu funguje-hurááááá
A je tam docela živo. Jen bych na tu kameru radši koukal z druhé strany
Dosky napsal(a):
Tak to je paráda.Snad se to už vrací do normálu. Karel
Pánové, díváte se jak každý den řádí Norové na plotnách? Tam musí být ryb. Ale bez nás.
KarelL napsal(a):
Pánové, díváte se jak každý den řádí Norové na plotnách? Tam musí být ryb. Ale bez nás.
Co naděláme.